ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πειραιάς: Νεαρός απείλησε με όπλο στο κεφάλι 37χρονο για ένα σάντουιτς

Πειραιάς: Νεαρός απείλησε με όπλο στο κεφάλι 37χρονο για ένα σάντουιτς

Συμπλοκή μεταξύ δύο ατόμων πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε καντίνα στο Πειραιά. Λίγο πριν τις 5 το πρωί ένας 37χρονος ζήτησε το λόγο από έναν 26χρονο και ο νεαρός δεν δίστασε να τον απειλήσει με όπλο.

Ένας 37χρονος ζήτησε το λόγο από έναν 26χρονο γιατί ο ίδιος είχε αφήσει πάνω στο καπό του αυτοκινήτου το σάντουιτς του και τα αναψυκτικά του. Ο 26χρονος του επιτέθηκε και έβγαλε το όπλο από την τσέπη του χτυπώντας τον 37χρονο με την κάνη του όπλου του στο κεφάλι.Μάλιστα τον απείλησε έχοντας του θα σου τινάξω το τα μυαλά στον αέρα και πυροβόλησε και δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό.

Ο ιδιοκτήτης της καντίνας ειδοποίησε την αστυνομία και όταν έφτασαν εδώ οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίας, ο 26χρονος πιστολέρο δεν δίστασε στρέψει το όπλο εναντίον ακόμα και τον αστυνομικών.

Όταν κατάλαβε ότι πρόκειται για ένστολους πέταξε κάτω τη γεμιστήρα. Οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν πολύ να τον ακινητοποιήσουν καθώς ο ίδιος αντιστεκόταν σε όλη τη διάρκεια της σύλληψης.

Ο 37χρονος και η παρέα του υποστηρίζουν ότι οι φίλοι του 26χρονου τους χτύπησαν ακόμα και με πτυσσόμενο μπλοκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 26χρονος και οι φίλοι του αναζητούνται και έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.