ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στη Σύρο: «Και τη σύνταξη να μας κόψουν εμβόλιο δεν κάνουμε»

Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού στη Σύρο: «Και τη σύνταξη να μας κόψουν εμβόλιο δεν κάνουμε»

Αγανακτισμένοι πολίτες που διαμαρτύρονται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό πραγματοποιούν το πρωί της Πέμπτης συγκέντρωση στην Πλατεία Μιαούλη της Σύρου.

«Πρώτα επέβαλλαν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους υγειονομικούς υπαλλήλους με την απειλή να χάσουν τη δουλειά τους και την έχασαν. Τώρα το επιβάλλουν σε όλους του Έλληνες πολίτες από 60 ετών και πάνω διαφορετικά θα έχουν πρόστιμο τα 100 ευρώ. Στη συνέχεια θα το επιβάλλουν σε όλους μας. Έρχεται η σειρά μας» ήταν τα λόγια των συγκεντρωμένων.

Σε ερώτησή γιατί δεν κάνουν το εμβόλιο η απάντηση ήταν απόλυτη. «Γιατί φοβόμαστε και κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες και δε θα χάσουμε και τη ζωή μας ακόμη. Πόσοι άνθρωποι καθημερινά πεθαίνουν και το κρύβουν; Δηλαδή όλοι αυτοί οι γιατροί, οι επιστήμονες που δεν υποστηρίζουν τον εμβολιασμό είναι και αυτοί ψεκασμένοι;»

Σε ερώτηση για το εάν αν θεωρούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό υποχρεωτικό και πως βλέπουν την επιβολή του προστίμου των 100 ευρώ για όσους πάνω από τα 60 δεν εμβολιάζονται. «Και τη σύνταξη να μας κόψουν εμβόλιο δεν κάνουμε! Ας ξυπνήσουν οι Έλληνες πριν είναι πραγματικά αργά. Κανείς δε νοιάζεται για την υγεία μας, άλλα είναι τα συμφέροντα.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος των Συνταξιούχων του ΙΚΑ, κ. Γιάννης Χαρίτος ο οποίος επέρριψε τις ευθύνες για την κατάσταση σε Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, όπου με τις κυβερνήσεις τους όπως είπε η κατάσταση έφτασε εδώ που έφτασε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.