ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ασθενής «μηδέν» της Όμικρον: «Ένιωσα ένα περίεργο τσίμπημα στο θώρακα, δεν έχω όμως καθόλου πυρετό»

Ο Κώστας Αγγελάκης δηλώνει πως σίγουρα θα ξαναέκανε το εμβόλιο

Ασθενής «μηδέν» της Όμικρον: «Ένιωσα ένα περίεργο τσίμπημα στο θώρακα, δεν έχω όμως καθόλου πυρετό»

Για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό μίλησε στο MEGA o ασθενής-μηδέν που βρέθηκε θετικός στην παραλλαγή Όμικρον.

Ο Κώστας Αγγελάκης αποκάλυψε πως περνά την νόσηση ήπια καθώς το μόνο σύμπτωμα που ένιωσε ήταν ένα τσίμπημα στον θώρακα.

«Δεν έχω τίποτα, ούτε πυρετό ούτε δέκατα. Το οξυγόνο μου έγραφε 100 σήμερα που με μέτρησαν. Αλλά αν με ρωτούσατε αν θα έκανα ξανά το εμβόλιο, θα σας έλεγα ναι, θα το έκανα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αποφάσισα να έρθω γιατί είχαν εμβολιαστεί οι δικοί μου κι εγώ. Ακούγαμε στις ειδήσεις ότι τα κρούσματα στην Ελλάδα αυξάνονται ραγδαία και φοβήθηκα για lockdown. Αυτός ήταν ο λόγος που ήρθα πριν τις γιορτές», δήλωσε αναφορικά με το ταξίδι του από το Γιοχάνεσμπουργκ.

Ο ίδιος ασχολείται με την εστίαση και έρχεται σε επαφές με πελάτες και προμηθευτές.

«Χρόνια εργαζόμουν σε τρίτες χώρες και πάντα όταν ερχόμουν στην Ελλάδα απομονωνόμουν για τρεις με τέσσερις μέρες. Το ίδιο τήρησα και τώρα, που είχαμε κορωνοϊό και ήταν πιο επικίνδυνο. Είχα μόνο ένα σύμπτωμα το οποίο όταν πήγα να κοιμηθώ το Σάββατο βράδυ ένιωσα ένα περίεργο τσίμπημα στο θώρακα, το οποίο συνέχισε. Κατάφερα και κοιμήθηκα, παρά την ενόχληση, και το πρωί που σηκώθηκα δεν ένιωσα κανένα σύμπτωμα», είπε.

Ο Κ. Αγγελάκης, ο οποίος ήταν πλήρως εμβολιασμένος με το σκεύασμα της Pfizer, με το που έφτασε στην Αθήνα από μόνος του έκανε καθημερινά rapid test. Μία μέρα ζήτησε από το φαρμακείο να κάνει ρινικό rapid test. Ύστερα από λίγα λεπτά του ανακοίνωσαν ότι ήταν θετικός. Τότε τους ζήτησε να κάνει και ένα δεύτερο για να είναι σίγουρος, το οποίο βγήκε αρνητικό. Στη συνέχεια έκανε σε ιδιωτικό εργαστήριο PCR test (μοριακό) το οποίο βρέθηκε θετικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η καραντίνα του λήγει στις 9 Δεκεμβρίου κι εκείνο που ελπίζει είναι τα επόμενα test να έχουν αρνητικά αποτελέσματα. Όπως είπε, σήμερα δεν έχει κανένα απολύτως σύμπτωμα, αν και το test που έκανε ήταν θετικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.