ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αναβλήθηκε η δίκη των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος»

Αναβλήθηκε η δίκη των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος»

Πρόκειται για τα μέλη της «Συνταγματικής αστυνομίας» που πραγματοποίησαν παράνομους ελέγχους την προηγούμενη Τετάρτη σε διαγνωστικό κέντρο στην Κάτω Τούμπα ζητώντας να ελέγξουν την άδεια νόμιμης λειτουργίας της επιχείρησης και τα στοιχεία των εργαζομένων. Η δίκη τους αναβλήθηκε για τις 20 Ιανουαρίου. Σε δηλώσεις τους στους δημοσιογράφους υποστήριξαν ότι ως Έλληνες πολίτες έχουν κάθε νόμιμο δικαίωμα να ελέγχουν τα διαγνωστικά κέντρα, όταν οι ίδιοι θεωρούν ότι με κάτι δεν συμφωνούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, οι ίδιοι δηλώνοντας ότι προστατεύουν το Σύνταγμα το οποίο έχει καταλυθεί και ότι δεν υφίστανται νόμοι κατά της πανδημίας, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ελέγχους για διασπορά του ιού, καθώς υποστήριξαν ότι το διαγνωστικό κέντρο δεν τοποθετούσε τα απορρίμματα σε ασφαλή κάδο. Σύμφωνα με τα όσα είπαν, προέβησαν στην ενέργεια επειδή διαπίστωσαν εκτεθειμένο έναν κάδο βιολογικών υλικών και υπολειμμάτων rapid test και γι’ αυτόν τον λόγο ως ενδιαφερόμενοι πολίτες ζήτησαν επίδειξη εγγράφων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.