ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των μέτρων σήμερα στην Αθήνα- Μήνυμα και του Sucharit Bhakdi

Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των μέτρων σήμερα στην Αθήνα- Μήνυμα και του Sucharit Bhakdi

Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των μέτρων διαχωρισμού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στο Πάρκο Ελευθερίας (στάση Μέγαρο Μουσικής).

Η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για τις 14:00 το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία προς το Σύνταγμα.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές η συγκέντρωση γίνεται υπέρ της ελευθερίας και της δημοκρατίας και θα συμμετέχουν υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή, αλλά και απλοί πολίτες που διαφωνούν με τα μέτρα εκβιασμού.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν αρκετοί επιστήμονες που έχουν δώσει τη δική τους μάχη κατά της υποχρεωτικότητας, ενώ θα απευθύνει και μήνυμα ο κορυφαίος καθηγητής Ιατρικής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας Sucharit Bhakdi.

Αναλυτικά οι επιστήμονες που θα συμμετέχουν:

Δημήτρης Αρβανίτης
Μαριάννα Ευαγγέλου
Αθανάσιος Καλογερίδης
Νίκος Καραβέλος (δικηγόρος)
Κούβελας Δημήτρης
Ευγένιος Μπαϊραμίδης
Κωνσταντίνος Πουλάς
Κωνσταντίνος Φαρσαλινός
Ιωάννης Χατζηαντωνίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγκέντρωση διοργανώνεται από την ΠΟΕΥ, από 31 δομές Υγείας Αττικής & ΕΚΑΒ, αλλά και από τους υγειονομικούς κατά της υποχρεωτικότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.