Αντιδράσεις από ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τον βιασμό 24χρονης στην Θεσσαλονίκη

Αντιδράσεις από ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τον βιασμό 24χρονης στην Θεσσαλονίκη

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου αναφορικά με τον βιασμό στην Θεσσαλονίκη. Η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε:

«Πάρτυ δεν γίνονται σε δωμάτια ξενοδοχείου φιλη μου. Και αν μπορεί ένα κορίτσι που θα κληθεί να πάει από αγνώστους, να το μάθει και να το σκεφτεί πριν δεχθεί να παρευρεθεί, εγώ θα το φωνάζω όπως το φώναξε και το θύμα. Και πέστε να με φάτε».

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου, προκάλεσε αντιδράσεις από χρήστες του διαδικτύου. Δείτε ορισμένες.

«Λοιπόν. Παμε τα βασικά.Επειδή είσαι

1-πρόσωπο με ΔΗΜΟΣΙΟ λόγο και

2-μητέρα αγοριών

είναι εξαιρετικά σημαντικό να ΜΕΤΑΔΩΣΕΙΣ:

1-ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΥΜΕ

2-ΔΕΝ ΝΑΡΚΩΝΟΥΜΕ & ΒΙΑΖΟΥΜΕ.

3-“Ακόμη κι αν φορέσω τη φούστα μου καπέλο,όταν λέω όχι,σημαίνει ότι δε θέλω.

4-ΟΧΙ στο Victim Blaiming»

«Το θέμα δεν είναι Σισσυ μου «τα κορίτσια να μην να πηγαίνουν σε πάρτυ». Το θέμα είναι τα αγόρια να σταματήσουν να ναρκώνουν και να βιάζουν»

«Έχεις καμιά ιδέα τι είναι η συναίνεση;

Και πάρτι να μην ήταν αυτό δεν λέει κάτι, ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΒΙΑΣΜΩΝ, συνέχισε έτσι μην χάσεις κανένα προνόμιο

Ντροπή που είσαι και γυναίκα»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ντροπή σου, ειλικρινά ντροπή σου για σένα και για όσες είναι κοντά σου,ξέρουμε όλοι ότι υπάρχουν επαγγέλματα όπως συνοδοί κυρίων,ακόμη και οι πόρνες που όμως δικαιούνται σεβασμό των ορίων τους κ του κορμιού τους. Εύχομαι να μην σου τύχει από γνωστό κ αποδεκτό σύντροφό κάτι τέτοιο»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.