ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λίμνη Πλαστήρα: Έσπασε ο πάγος πάνω στην λίμνη και οι επισκέπτες βρέθηκαν να κολυμπούν στο παγωμένο νερό (βίντεο)

Λίμνη Πλαστήρα: Έσπασε ο πάγος πάνω στην λίμνη και οι επισκέπτες βρέθηκαν να κολυμπούν στο παγωμένο νερό (βίντεο)

Επισκέπτες της λίμνης Πλαστήρα επιχείρησαν να περπατήσουν στην παγωμένη επιφάνεια, άυτή η τολμηρή απόφαση δεν τους βγήκε σε καλό, καθώς βρέθηκαν να κολυμπούν στο νερό όταν υποχώρησε ο πάγος κάτω από τα πόδια τους.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι σύμφωνα με τις πληροφορίες θέλησαν να παίξουν πάνω στον πάγο, ο οποίος όμως υποχώρησε κάτω από τα πόδια τους και βρέθηκαν να κολυμπάνε μέσα στα παγωμένα νερά.

Για καλή τους τύχη δεν κινδύνευσε κανείς, καθώς το σημείο που συνέβη το περιστατικό είναι ρηχό, αλλά σίγουρα δεν ήταν και η καλύτερη εμπειρία για να τελειώσει μια κυριακάτικη εκδρομή στη φύση.

Το σημείο που καταγράφηκε το περιστατικό (από επισκέπτη της περιοχής) είναι στο ξεκίνημα της λίμνης, όπως κατευθυνόμαστε από το Μορφοβούνι, προς τα Καλύβια Πεζούλας. Εκεί το καλοκαίρι είναι συνήθως στεγνά, αλλά το χειμώνα κατακλύζεται από τα νερά, αλλά δεν έχει βάθος.

Σημειώνουμε ότι την Κυριακή βρέθηκαν αρκετοί στην περιοχή καθώς ήταν ευνοϊκές οι καιρικές συνθήκες και μαγικό το χιονισμένο τοπίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.