ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χίος: Αυτοκινητοπομπή κατά της κυβέρνησης και της μεταναστευτικής πολιτικής της την ώρα της ομιλίας του Ν.Μηταράκη

Χίος: Αυτοκινητοπομπή κατά της κυβέρνησης και της μεταναστευτικής πολιτικής της την ώρα της ομιλίας του Ν.Μηταράκη

Διαμαρτυρία στην Χίο κατά του νέου Κ.Υ.Τ. που επιχειρεί να φτιάξει η κυβέρνηση, με μεγάλη αυτοκινητοπομπή την ώρα της ομιλίας του υπουργού Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη.

Η μεγαλειώδης αυτοκινητοπομπή, κατάφερε για μία ακόμη φορά να στείλει το δικό της μήνυμα, ενώνοντας τους κατοίκους Συκιάδας, Λαγκάδας, Βροντάδου και Πόλης σε μία αλυσίδα που εκτίνονταν σε μήκος πάνω από 3 χιλιόμετρα.

Οι διαμαρτυρόμενοι έκαναν αρκετές φορές τον κύκλο του Δημοτικού Κήπου με αποτέλεσμα να καθεστυρήσει για λίγη ώρα η έναρξη της Ομιλίας Μηταράκη στο Ομήρειο ενώ οι κάτοικοι κατήγγειλαν ότι αρκετοί διαμαρτυρώμενοι αποκλείστηκαν από την Αστυνομία κάτι που τελικά δεν τους επέτρεψε να παραστούν στην αυτοκινητοπομπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.