Η Ελλάδα του 2022: Έκλεισαν τα σχολεία για να μην πεθάνουν παιδιά μέσα στις τάξεις! – «Βάλτε μπουφάν και σκουφιά»

Δεν μπορούν ούτε τα σχολεία να κρατήσουν ανοιχτά

Η Ελλάδα του 2022: Έκλεισαν τα σχολεία για να μην πεθάνουν παιδιά μέσα στις τάξεις! – «Βάλτε μπουφάν και σκουφιά»

Απίστευτη είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε όλα τα θέματα, η οποία αποδεικνύεται σε κάθε περίπτωση.

Πριν από λίγες ημέρες ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αλέξανδρος Κόπτσης, μιλώντας για την κακοκαιρία «Ελπίς» είπε χαρακτηριστικά: «Τα παράθυρα δεν είναι ανοιχτά συνεχώς, αλλά τα ανοίγουμε ανά 10-15 λεπτά. Τα παιδιά μπορούν να φοράνε τους σκούφους και τα μπουφάν τους».

Από τότε είδαμε εικόνες με παιδιά να πηγαίνουν με κουβέρτες (!) στα σχολεία τους, λες και ζούμε στο 1950, με την κυβέρνηση να ενδιαφέρεται μόνο… μην κολλήσουν Covid-19.

Και τελικά τι έγινε; Έκλεισαν τα σχολεία στις περισσότερες περιοχές της χώρας για να μην πεθάνουν τα παιδιά από την παγωνιά! Γιατί όπως ξεκαθάρισαν τα παράθυρα δεν θα κλείσουν γιατί έχουμε κορωνοϊό.

Τι έκανε όμως η κυβέρνηση για τον κορωνοϊό; Τίποτα! Αντί να μειώσει τα παιδιά που υπάρχουν στις τάξεις η κυβέρνηση προχώρησε σε συγχωνεύσεις τμημάτων. Στα σχολεία της Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πειραιά έχουν σχεδόν 30 παιδιά στις τάξεις. Έτσι δεν κολλάει ο κορωνοϊός;

Οι «ειδικοί» είχαν ζητήσει να μείνουν κλειστά για ακόμη μια εβδομάδα τα σχολεία, λόγω Όμικρον, και η κυβέρνηση αδιαφόρησε γιατί δεν είχε διαθέσιμη πλατφόρμα για τηλεκπαίδευση, αφού υπήρχε το σκάνδαλο με την Cisco, το οποίο βεβαίως «θάφτηκε» από το σύνολο του φιλοκυβερνητικού Τύπου.

Και φυσικά δεν έχουν κανένα θέμα ακόμα και μετά από αυτό να λένε ότι «ήταν επιτυχία» το άνοιγμα των σχολείων! Τεράστια…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά σήμερα τα σχολεία εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.