ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ρούχα και κουβέρτες μοίρασε στους ουσιοεξαρτημένους ο ΟΚΑΝΑ (φώτο)

Παρ΄ όλη την έντονη χιονόπτωση που επικρατεί ο ΟΚΑΝΑ βρέθηκε δίπλα στους συνανθρώπους μας

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ρούχα και κουβέρτες μοίρασε στους ουσιοεξαρτημένους ο ΟΚΑΝΑ  (φώτο)

Παρ΄ όλη την έντονη χιονόπτωση που επικρατεί η ομάδα street work του ΟΚΑΝΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Θανάση Θεοχάρη διένειμαν υγειονομικό υλικό ασφαλούς χρήσης και υλικό προστασίας για τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε σημεία συνάθροισης εξαρτημένων ατόμων στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα στην πλατεία Κλαυθμώνος και στην οδό Ιάσονος, διανεμήθηκαν γάντια, σκουφιά, κασκόλ, κουβέρτες και φυσικά ΚΙΤ ασφαλούς χρήσης σε 100 άστεγους συνανθρώπους μας.

Τις επόμενες ώρες καθώς και την αυριανή μέρα που αναμένεται η κορύφωση των ακραίων καιρικών φαινομένων ο ΟΚΑΝΑ θα πραγματοποιήσει δράση streetwork, διανέμοντας παράλληλα ζεστό γεύμα και υπνόσακους.

Ας σημειωθεί, τέλος, ότι η μείωση της βλάβης και η προστασία των αστέγων ουσιοεξαρτημένων συνανθρώπων μας αποτελεί προτεραιότητα για τον ΟΚΑΝΑ, ο οποίος βρίσκεται δίπλα τους κάθε στιγμή και σε κάθε καιρική συνθήκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.