Αυτή δεν είναι κυβέρνηση. Ποινικό μητρώο είναι...

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Αυτές είναι οι δημόσιες υπηρεσίες που θα λειτουργήσουν κανονικά

Δείτε ποιες είναι

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Αυτές είναι οι δημόσιες υπηρεσίες που θα λειτουργήσουν κανονικά

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και σε γενική αργία κηρύχθηκαν για σήμερα πολλές Περιφέρειες και περιφερειακές ενότητες της χώρας, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίδα», με απόφαση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ως εκ τούτου, πολλές είναι οι δημόσιες υπηρεσίες που δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, ωστόσο υπάρχουν και εκείνες που εξαιρούνται από την εν λόγω απόφαση και δεν θα αναστείλουν τη λειτουργία τους.

Οι δημόσιες υπηρεσίες που θα λειτουργήσουν κανονικά

  • οι υπηρεσίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού,
  • οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,
  • οι δημόσιες δομές υγείας,
  • τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
  • υπηρεσίες, η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου, κατά την κρίση του Προϊσταμένου της οικείας οργανικής μονάδας, που κοινοποιείται στους υπαλλήλους με κάθε πρόσφορο μέσο.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.