«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

Θάνος Πλεύρης: Ανακοινώνει την χαλάρωση των μέτρων στις 17:30

Τι αναμένεται να δηλώσει

Θάνος Πλεύρης: Ανακοινώνει την χαλάρωση των μέτρων στις 17:30

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σήμερα στις 17.30 θα κάνει ανακοινώσεις για τα μέτρα της πανδημίας στο Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι ειδικοί εισηγήθηκαν την απευλευθέρωση του ωραρίου αλλά και της μουσικής στην εστίαση. Επίσης, αυξάνεται η πληρότητα στα γήπεδα στο 50%.

Ειδικά στην εστίαση δεν θα αλλάξει το όριο ανά έξι άτομα και μόνο καθήμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.