
Οργισμένοι εμφανίζονται κάτοικοι στο Χαλάνδρι καθώς αντί το συνεργείο της ΔΕΗ να φέρει πίσω το ρεύμα, βύθισε ακόμη μεγαλύτερη περιοχή στο σκοτάδι.
«Ενώ είχαμε ρεύμα, παίρναμε από άλλη γραμμή ρεύμα εγώ και άλλα 10 με 15 σπίτια, ήρθε αυτοκινητάκι της ΔΕΗ και έκοψε και τη δική μας γραμμή, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Έχουμε ηλικιωμένους, έχουμε αρρώστους με οξυγόνο, μωρά παιδιά! Το εγγονάκι μου το κοίμισα στο τζάκι», είπε η κυρία Ρούλα Γεντέκου στο Mega.
Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως οι κάτοικοι και οι εκκλήσεις τους για βοήθεια έχουν γίνει μπαλάκι μεταξύ της ΔΕΗ και του Δήμου και αναγκάζονται να έχουν κεριά για να βλέπουν μέσα στα σπίτια τους.
«Παίρνουμε τον Δήμο τηλέφωνο και μας στέλνει στη ΔΕΗ. Η ΔΕΗ μας στέλνει στο Δήμο και λέει πως αν δεν κόψουν τα κλαριά δεν έρχονται να συνδέσουν το ρεύμα. Κινδυνεύουμε, βοηθήστε μας», συμπλήρωσε.
«Είναι απαράδεκτο. Πριν από μία ώρα ήρθαν και άνοιξαν τους δρόμους και χθες ήρθαν να κόψουν το ρεύμα, ενώ είχαμε!», είπε άλλος κάτοικος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.