Οργισμένοι οι κάτοικοι από τον Γέρακα: «Δεν έχουμε ρεύμα πέντε μέρες» – «Έχουμε μωρά στο σπίτι»!

Τα προβλήματα από την κακοκαιρία δεν έχουν τέλος

Οργισμένοι οι κάτοικοι από τον Γέρακα: «Δεν έχουμε ρεύμα πέντε μέρες» –  «Έχουμε μωρά στο σπίτι»!

Για πέμπτη ημέρα χωρίς ρεύμα μένουν κάτοικοι στον Γέρακα, εκφράζοντας την οργή τους για την κατάσταση και ένας εξ αυτών μίλησε στον ΑΝΤ1 για τη μεγάλη περιπέτεια που βιώνουν από τη Δευτέρα, όταν και η κακοκαιρία «Ελπίς» σφυροκόπησε την Αττική.

Στη Λεωφόρο Μαραθώνος, σε μικρή απόσταση από το Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα, μία πολυκατοικία παραμένει χωρίς ρεύμα από τη Δευτέρα καθώς έχει αρπάξει φωτιά μία κολόνα ηλεκτροδότησης.

Όπως ανέφερε ο κάτοικος, επικοινωνεί κάθε μία ώρα με τον ΔΕΔΔΗΕ προσπαθώντας να πιέσει για να λυθεί το πρόβλημα. Κατήγγειλε, δε, πως ο δρόμος είναι ανοιχτός από την Τρίτη, αλλά δεν έχει δει κάποιο συνεργείο στην περιοχή.

Η απάντηση που έχει λάβει από τον ΔΕΔΔΗΕ, ήταν ότι η βλάβη διορθώθηκε αλλά εκείνος και οι ένοικοι στα άλλα διαμερίσματα εξακολουθούσαν να μην έχουν ρεύμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καταλήγοντας, επεσήμανε πως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη καθώς τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του έχουν μωρά λίγων μηνών στα σπίτια τους, ενώ σε άλλα διαμερίσματα ζουν και άλλα βρέφη ή αρκετά ηλικιωμένα άτομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.