ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η κακοκαιρία «χτύπησε» το Αττικό Πάρκο: Χάθηκαν 32 πουλιά – Έκκληση για τον εντοπισμό τους

Προκλήθηκαν φθορές σε δύο εγκαταστάσεις από το χιόνι με αποτέλεσμα να φύγουν τα πουλιά

Η κακοκαιρία «χτύπησε» το Αττικό Πάρκο: Χάθηκαν 32 πουλιά – Έκκληση για τον εντοπισμό τους

Έκκληση για τα 32 πουλιά που χάθηκαν εν μέσω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», όταν προκλήθηκαν ζημιές στα κλουβιά τους απευθύνει το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Τα πτηνά είναι απειλούμενα είδη που χρειάζονται ειδικές συνθήκες διαβίωσης και ειδική διατροφή για την επιβίωσή τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου, από το χιόνι προκλήθηκαν φθορές σε δύο εγκαταστάσεις με αποτέλεσμα να φύγουν τα πουλιά.

«Δυστυχώς η σφοδρή χιονόπτωση δεν άφησε αλώβητο το Πάρκο μας προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές. Σε δύο συγκεκριμένες εγκαταστάσεις υποχώρησε το πλέγμα της οροφής με αποτέλεσμα να φύγουν περίπου 32 πουλιά, 30 ίβις του Ουάλντραπ (Geronticus eremita) και 2 Eυρασιάτικοι μπούφοι (Bubo Bubo), απειλούμενα είδη που απαιτούν ειδικές συνθήκες και ειδική διατροφή για την επιβίωση τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρακαλούμε πολύ ενημερώστε μας αν τυχόν δείτε κάποια από αυτά τα πουλιά. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106634724 & 695 846 9649, Άννα Καζάζου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.