Τελικά η Λευκάδα σε ποιον ανήκει;

Αυστηρή επιστολή του Μητροπολίτη Ηλείας προς τους ανεμβολίαστους ιερείς: «Θα τιμωρηθείτε αν νοσήσετε»

Καλεί και πάλι τους Ιερείς να εμβολιαστούν

Αυστηρή επιστολή του Μητροπολίτη Ηλείας προς τους ανεμβολίαστους ιερείς: «Θα τιμωρηθείτε αν νοσήσετε»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Με μια αυστηρή επιστολή ο Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ Γερμανός καλεί τους ανεμβολίαστους Ιερείς της Μητρόπολης Ηλείας να του δηλώσουν το λόγο που δεν έχουν κάνει ακόμα το εμβόλιο του κορονοϊού και μάλιστα να τεκμηριώσουν τη θέση τους με ιατρικές αποδείξεις.

Ο Μητροπολίτης Ηλείας τους ενημερώνει επίσης πως σε περίπτωση που νοσήσουν, όντες ανεμβολίαστοι, θα τιμωρηθούν διότι χωρίς λόγο θα απέχουν από τα καθήκοντά τους.

Κλείνοντας την επιστολή ο Σεβασμιώτατος καλεί και πάλι τους Ιερείς να εμβολιαστούν.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.