
Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα η κηδεία του 19χρονου Άλκη ο οποίος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσε η οικογένεια του και εκατοντάδες φίλοι του που ήρθαν για να πουν το ύστατο χαίρε.
Σπαραγμός από την μητέρα του παιδιού και τον απόστρατο στρατιωτικό πατέρα καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.
Τραγική φιγούρα η γιαγιά του που δεν άντεξε τον πόνο και βγήκε από την εκκλησία υποβασταζόμενη.
Συγκλονιστικός ήταν ο ιερέας στον επικήδειό του «Η φλόγα του πόνου είναι αδυσώπητη. Καίει τα σωθικά των γονιών και των συγγενών που ήρθαν σήμερα εδώ να σε αποχαιρετίσουν Αλκιβιάδη».
«Δεν πρόλαβε το κακό να σε αγγίξει. Ο Θεός διάλεξε εσένα το καλό παιδί να σε πάρει κοντά του, να σε κάνει άγγελο» συνέχισε.
«Κλάψτε αλλά όχι απαρηγόρητα. Ο Αλκιβιάδης θα έχει τα μάτια της ψυχής ανοιχτά. Καλέ μας Αλκιβιάδη καλό σου ταξίδι να σε υποδεχτούν οι άγγελοι στην Βασιλεία των Ουρανών» πρόσθεσε.
«Ο Αλκιβιάδης ζει» ήχησε κατά την διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.