ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τι αλλάζει από τη Δευτέρα (28/2) στο ωράριο των καταστημάτων;

«Το λιανεμπόριο έχει αποδείξει ότι δεν αποτελεί υγειονομική απειλή»

Τι αλλάζει από τη Δευτέρα (28/2) στο ωράριο των καταστημάτων;

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως τα μαγαζιά θα ανοίγουν από τις 9:00 το πρωί.

Η επιστροφή στην «κανονικότητα» για το ωράριο των καταστημάτων ήρθε μετά την έκδοση νέας ΚΥΑ για την άρση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, που ίσχυαν τις προηγούμενες εβδομάδες. Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, το γενικό πλαίσιο ωραρίου λειτουργίας στην Αθήνα είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 -21:00 και Σάββατο 9:00 – 20:00.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με πρόσφατη ΚΥΑ επανέρχεται η έναρξη της λειτουργίας των καταστημάτων από τις 9:00. Το γενικό πλαίσιο ωραρίου λειτουργίας είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00′ – 21:00′ και Σάββατο 9:00′ – 20:00′. Ο Εμπορικός σύλλογος Αθηνών ζητάει επιτακτικά την επαναφορά της κανονικότητας στη λειτουργία της αγοράς και την άρση κάθε περιορισμού που δυσχεραίνει τη λειτουργία της και στερεί από τις εμπορικές επιχειρήσεις το απαραίτητο οξυγόνο για την βιωσιμότητα τους. Επισημαίνουμε ότι το λιανεμπόριο έχει αποδείξει από την αρχή της πανδημίας ότι με τη σοβαρή λειτουργία του δεν αποτελεί υγειονομική απειλή» αναφέρει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.