ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

12χρονη που έβλεπε την μητέρα της να προχωρά μπροστά της σε γενετήσιες πράξεις: «Δεν την ενόχλησε που ήμουν ξύπνια»

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Χαλκίδα

12χρονη που έβλεπε την μητέρα της να προχωρά μπροστά της σε γενετήσιες πράξεις: «Δεν την ενόχλησε που ήμουν ξύπνια»

Συγκλονίζει η μαρτυρία της 12χρονης στην Χαλκίδα που κατήγγειλε πως έβλεπε την μητέρας της με τον σύντροφό της να προχωρούν μπροστά της σε γενετήσιες πράξεις. 

Συγκεκριμένα, η ανήλικη μίλησε στους αστυνομικούς, ενώ λόγω του νεαρού της ηλικίας της, η κατάθεσή της δόθηκε παρουσία παιδοψυχολόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Οι γονείς μου έχουν χωρίσει πρόσφατα. Περίπου έναν μήνα πριν, πήγα με την μαμά μου να μείνουμε στο σπίτι του συντρόφου της. Εμένα δεν μου άρεσε εκεί και περίμενα πώς και πώς να έρθει Σαββατοκύριακο για να πάω στον μπαμπά μου. Πριν πάμε στο σπίτι αυτό, υπήρχε ένα άλλο δωμάτιο δίπλα σε αυτό που μένουμε τώρα και εκεί πήγαινε η μαμά μου συνέχεια. Εκεί δεν υπήρχε άλλο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε και οι 3 σε ένα κρεβάτι που υπήρχε εκεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πρόσθεσε: «Εγώ στην άκρη, η μαμά στη μέση και ο σύντροφός της στην άλλη άκρη. Νόμιζαν ότι κοιμόμουν. Αλλά εγώ δεν κοιμόμουν. Έγινε άλλες δύο φορές αυτό το πράγμα. Εγώ δεν είπα κάτι στη μαμά μου. Είχα βάλει το μαξιλάρι στα αυτιά και έκλεινα τα μάτια μου. Μάλλον είχαν καταλάβει ότι είμαι ξύπνια αλλά δεν φάνηκε να τους ενοχλεί. Όλο αυτό μου προκαλεί ανατριχίλα και δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.