ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Λέσβος: Διαμαρτύρονται οι μαθητές για την αναβολή των πανελλαδικών (φωτό, βίντεο)

Λέσβος: Διαμαρτύρονται οι μαθητές για την αναβολή των πανελλαδικών (φωτό, βίντεο)

Παρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο νησί της Λέσβου από τον πρόσφατο σεισμό, μαθητές και γονείς του νησιού ζήτησαν από το υπουργείο Παιδείας να ανακαλέσει την απόφασή του, με την οποία αναβάλλει επ’ αόριστον τις πανελλαδικές εξετάσεις στο νησί.

Μαθητές και γονείς συγκεντρώθηκαν το πρωί της Παρασκευής έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Εκπαιδευτικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, με τους περισσότερους μαθητές να διαμαρτύρονται έντονα, λέγοντας ότι χρωστούν ένα ή δύο μαθήματα για να ολοκληρώσουν τις εξετάσεις τους και πως είναι ψυχοφθόρο γι’ αυτούς να μην ξέρουν πότε θα δώσουν αυτά τα μαθήματα. Το βασικό σύνθημα που βροντοφώναξαν οι διαδηλωτές ήταν «πάρτε μια απόφαση ετούτη τη στιγμή, εξετάσεις τώρα σε όλο το νησί».

Οι μαθητές μαζί με τους γονείς τους, συναντήθηκαν με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, Αριστείδη Καλάργαλη, και του εξέφρασαν τις ανησυχίες τους, ζητώντας του να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες προς το υπουργείο Παιδείας, ώστε να συνεχιστούν οι εξετάσεις άμεσα.

Στη συνέχεια, οι μαθητές πάντα συνοδευόμενοι από τους γονείς τους, έκαναν πορεία στους δρόμους της Μυτιλήνης και ζήτησαν τη βοήθεια και την παρέμβαση της περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνας Καλογήρου, και του δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού.

http://www.lesvosnews.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.