ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έβρος: 45χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια μπαρ εξέδιδε 27χρονη αλλοδαπή σερβιτόρα

Έβρος: 45χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια μπαρ εξέδιδε 27χρονη αλλοδαπή σερβιτόρα

Ελληνίδα ιδιοκτήτρια μπαρ εξέδιδε νεαρή Βουλγάρα στο ποσό των 55 ευρώ. Συνελήφθησαν και οι δύο όταν ένας αστυνομικός εμφανίστηκε ως πελάτης και την “έκανε τσακωτη”…

Δεν σέρβιρε μόνο οινοπνευματώδη ποτά στην πελατεία της η 45χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια ενός μπαρ χωριό του Έβρου, αλλά και την ίδια τη… σερβιτόρα που παρείχε ερωτικές «υπηρεσίες» έναντι αμοιβής στο εσωτερικό του καταστήματος!

Κατά την διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που οργάνωσαν οι άνδρες της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, ένας αστυνομικός εμφανίστηκε ως πελάτης στην ιδιοκτήτρια, την πλήρωσε την συμφωνημένη αμοιβή των 55 ευρώ με προσημειωμένα χρήματα και πήγε με την 27χρονη αλλοδαπή σερβιτόρα σε έναν διαμορφωμένο χώρο στο βάθος του μπαρ. Τότε επενέβησαν οι συνάδελφοί του, οι οποίοι έπιασαν επ’ αυτοφώρω τη νεαρή Βουλγάρα, αλλά και την 45χρονη πάνω στην οποία κατασχέθηκε το προσημειωμένο ποσό, ενώ κατασχέθηκαν και 106 μάρκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με κατηγορίες κατά περίπτωση για μαστροπεία και παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων. Ακόμη, συνελήφθησαν άλλες δύο 22χρονες Βουλγάρες που εργαζόταν ως σερβιτόρες στο μπαρ χωρίς να διαθέτουν πιστοποιητικά υγείας και άδειες εργασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.