ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Επιφυλάξεις της αστυνομίας για το νέο SMS των απαγωγέων του Λεμπιδάκη

Επιφυλάξεις της αστυνομίας για το νέο SMS των απαγωγέων του Λεμπιδάκη

Σοβαρές επιφυλάξεις διατυπώνουν αστυνομικές πηγές στην Κρήτη για το αν πράγματι πίσω από το νέο SMS που έλαβε η οικογένεια του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη βρίσκονται οι απαγωγείς του. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στον Ελεύθερο Τύπο, η οικογένεια του επιχειρηματία που την Παρασκευή συμπληρώνει τρεις μήνες στα χέρια των απαγωγέων του, οι δράστες έστειλαν μήνυμα στο οποίο έγραφαν μόνο δύο λέξεις: «Είμαστε εδώ» και τίποτα περισσότερο και κυρίως καμία απόδειξη ζωής για τον 54χρονο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του cretalive.gr «υπάρχει κάτι που (από την πρώτη στιγμή της απαγωγής και του τρόπου που επέλεξαν οι εγκληματίες να επικοινωνούν) απασχολεί τους αστυνομικούς: είναι σίγουρα αυτοί οι απαγωγείς; πράγματι πίσω από το νέο SMS κρύβονται οι άνθρωποι που έχουν αρπάξει το Μιχάλη Λεμπιδάκη ή μήπως είναι και κάποιοι που ” βρήκαν φως και μπήκαν ” εκμεταλευόμενοι τον ασυνήθιστο τρόπο και την απόλυτη ανωνυμία που προσφέρει η συγκεκριμένου τύπου επικοινωνία;»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο ίδιο ρεπορτάζ αποκαλύπτεται ότι «στις πρώτες ημέρες της απαγωγής υπήρξαν και τέτοια τηλεφωνήματα από επιτήδειους που θέλησαν να θολώσουν τα νερά, μη έχοντας καμμιά σχέση με τους απαγωγείς που θέλησαν να εκμεταλλευτούν την υπόθεση, χωρίς να εμπλέκονται σ’ αυτήν». Και ενώ το νέο για την επικοινωνία των απαγωγέων αξιολογείται ως θετική εξέλιξη, εντούτοις από τη στιγμή που δεν συνοδεύεται από απόδειξη ζωής του επιχειρηματία ελέγχεται τόσο για την αξιοπιστία του, όσο και για το τι πραγματικά επιδιώκει ο ανώνυμος αποστολέας. Μάλιστα, το cretalive επισημαίνει ότι τα μηνύματα που έχουν αποστείλει οι απαγωγείς τα διαβάζει αποκλειστικά η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη και ο αστυνομικός- διαπραγματευτής που αποτελεί το σύνδεσμο της οικογένειας με την ΕΛΑΣ και κανένας άλλος. Για λόγους ασφαλείας και διασφάλισης του απορρήτου της επαφής δεν ενημερώνεται απολύτως κανένας άλλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.