ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Βιετνάμ: Νεροβούβαλος τους χάλασε τη… «γιορτή» – Νεκρός ο επίδοξος ταυρομάχος (βίντεο)

Βιετνάμ: Νεροβούβαλος τους χάλασε τη… «γιορτή» – Νεκρός ο επίδοξος ταυρομάχος (βίντεο)

Τι κι αν οι νεροβούβαλοι να θεωρούνται ως ήρεμα και άκακα ζώα;

Αν εξαγριωθούν, γίνονται πραγματικά φονικά όπλα.

Την οργή του νεροβούβαλου γνώρισε με το χειρότερο δυνατό τρόπο ένας 46χρονος άνδρας σε γιορτή στο Βιετνάμ που θυμίζει τα αμερικανικά ροντέο.

Στο ανατριχιαστικό βίντεο ο νεροβούβαλος εμφανίζεται να καρφώνει τον άτυχο άνδρα με τα κέρατά του και να τον πετά με δύναμη στον αέρα και στη συνέχεια να συνεχίζει να του επιτίθεται.

Ο άνδρας προσγειώνεται με δύναμη στο έδαφος και μένει ακίνητος ενώ υπεύθυνοι της γιορτής σπεύδουν να συγκρατήσουν το αφηνιασμένο ζώο.

Το θύμα του βούβαλου μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε μετά από λίγο, έχοντας υποστεί καταστροφικά τραύματα στο κεφάλι, την σπονδυλική στήλη και τα πόδια.

Οι αρχές της περιοχής εκτέλεσαν το ζώο και ανέστειλαν τη γιορτή, μετά το αιματηρό περιστατικό.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.