ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

O 62χρονος Leo Anders μιλά 23 γλώσσες και φανερώνει το μυστικό του (βίντεο)

O 62χρονος Leo Anders μιλά 23 γλώσσες και φανερώνει το μυστικό του (βίντεο)

Ο πολύγλωσσος, 62 ετών Leo Anders , που μιλά 23 γλώσσες άπταιστα, παρουσίασε στους Έλληνες τη διάσημη φόρμουλα 2 εβδομάδων του, για την εκμάθηση ξένων γλωσσών. Αυτή επιτρέπει έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα την εκμάθηση υλικού που αντιστοιχεί σε ετήσιο γλωσσικό μάθημα. Η μέθοδος του Σουηδού πολύγλωσσου αμφισβητεί τις παραδοσιακές σχολές ξένων γλωσσών.

Ήδη 75.000 Έλληνες απέρριψαν τις αναποτελεσματικές, παραδοσιακές μεθόδους εκμάθησης γλωσσών και προσχώρησαν στον Leo. Εσύ επίσης, ανεξάρτητα από την ηλικία, μόρφωση ή ικανότητα σου, σε μόλις 2 εβδομάδες θα δεις τα έκπληκτα πρόσωπα των συγγενών, φίλων και συναδέλφων. Όταν ακούσουν, πόσο καλά μιλάς αγγλικά, γερμανικά ή ισπανικά δε θα πιστεύουν, ότι έμαθες τη γλώσσα σε μόλις 14 ημέρες.

Πάντα είναι η σωστή στιγμή, για να αρχίσεις να μιλάς σε μια ξένη γλώσσα. Μπορείς να πειστείς γι’ αυτό σε 2 κιόλας εβδομάδες. Θα παρατηρήσεις διαφορές στην καθημερινή ζωή σου. Θα αρχίσεις να συνεννοείσαι άνετα σε μια ξένη γλώσσα μετά από μόλις14 ημέρες εκμάθησης. Θα διαβάζεις χωρίς πρόβλημα ξένες ιστοσελίδες. Θα κερδίσεις τον θαυμασμό των οικείων σου και την αναγνώριση των προϊσταμένων και συναδέλφων στη δουλειά.

Πώς είναι η αυτόματη φόρμουλα εκμάθησης γλωσσών του Anders

Ο Leo Anders έχει συμπεριλάβει τη φόρμουλα 2 εβδομάδων στο σύστημα πολυμέσων καρτών, που ονομάζεται Ling Fluent, το μόνο που απλοποιεί και επιταχύνει την απομνημόνευση , επειδή χρησιμοποιεί το 100% των φυσικών νοητικών ικανοτήτων σου

Οι παραδοσιακές μέθοδοι διδασκαλίας ξένων γλωσσών δεν καλύπτουν ούτε καν ένα μικρό μέρος των έμφυτων δυνατοτήτων σου απομνημόνευσης και δημιουργίας συνειρμών. Κατά κανόνα, δεν υποστηρίζουν αποτελεσματικά αυτές τις γνωστικές διαδικασίες, διότι δεσμεύουν για εργασία μόνο ένα μικρό μέρος των δομών του εγκεφάλου. Οι διαδραστικές κάρτες Ling Fluent λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο. Αγγίζουν το 100% των ικανοτήτων που έχεις ήδη , αλλά οι οποίες για την ώρα παραμένουν αδρανείς στο μυαλό σου.

Κατά την απομνημόνευση νέων λέξεων, η φόρμουλα 2 εβδομάδων αυτόματης εκμάθησης ξένης γλώσσας Ling Fluentενεργοποιεί ταυτόχρονα, το αριστερό και το δεξιό ημισφαίριο του εγκεφάλου. Το λεκτικό μήνυμα φτάνει στο αριστερό ημισφαίριο και το συνοδευτικό εικόνα – στο δεξιό. Ο εγκέφαλος λειτουργεί 5 φορές πιο αποτελεσματικά από ό, τι συνήθως. Αυτό με τη σειρά του αυξάνει τη δυνατότητα εκμάθησης, την ικανότητα απομνημόνευσης και τη σύνδεση των νέων λέξεων τους με τις αντίστοιχες ελληνικές. Ως αποτέλεσμα, οι δημιουργηθέντες συνειρμοί είναι ισχυρότεροι και χαράσσονται βαθύτερα στη μνήμη, ενώ ο εγκέφαλός σου, φυσικά, σχεδόν αυτόματα , θυμάται τις νέες λέξεις.

Μετά την πρώτη ημέρα της χρήσης καρτών Ling Fluent θα πρέπει να μάθεις 200 νέες λέξεις. Μετά από μια εβδομάδα θα παρατηρήσεις μια σαφή διαφορά στο λεξιλόγιο σου. Θα είναι πολύ πιο πλούσιο και ποικίλο. Μετά από 2 εβδομάδες ο ψυχολογικός φραγμός που εμποδίζει την ομιλία σε μια ξένη γλώσσα θα εξαφανιστεί, και εσύ θα έχεις μεγαλύτερη άνεση στο χειρισμό της. Χωρίς προβλήματα θα σου έρχεται στο στόμα αυτό που θέλεις να μεταφέρεις. Μετά από ένα μήνα θα ξέρεις αγγλικά, γερμανικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα που έχεις επιλέξει, τόσο καλά σαν να είχες τελειώσει πολυετές φροντιστήριο ξένων γλωσσών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.