ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Λαμία: Αδέσποτα σκυλιά προκάλεσαν τροχαίο- Τραυματίας ένας 23χρονος (φωτό)

Λαμία: Αδέσποτα σκυλιά προκάλεσαν τροχαίο- Τραυματίας ένας 23χρονος (φωτό)

Αδέσποτα σκυλιά προκάλεσαν τροχαίο με μηχανή με αποτέλεσμα να τραυματίστεί ένας 23χρονος ο οποίος προσπαθώντας να αποφύγει τα σκυλιά έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο…

Το τροχαίο σημειώθηκε στην είσοδο της πόλης, λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο νεαρός δικυκλιστής ήταν σταματημένος σε φανάρι. Ξεκινώντας του επιτέθηκε μια αγέλη αδέσποτων σκυλιών.

Προσπαθώντας να αποφύγει τα σκυλιά, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια σύρθηκε στο οδόστρωμα.


Σύμφωνα με το lamiareport.gr, δυστυχώς ο 23χρονος δεν φορούσε κράνος και τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Αμέσως διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας και στη συνέχεια σε ιδιωτικό κέντρο στη Λαμία για αξονική, ώστε να διαπιστωθεί το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός.


Σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών δεν είναι η πρωτη φορά που τα συγκεκριμένα σκυλιά επιτίθενται σε οδηγούς δικύκλων, στην περιοχή της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τροχαία Λαμίας διενεργεί προανάκριση για το απίθανο αυτό τροχαίο που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή στο νεαρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.