Μετά το εμβληματικό του artwork για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια ο Same84 «χτυπά» με νέο γκράφιτι στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Βόλου…

Πριν λίγο καιρό είχε προσελκύσει τα βλέμματα των περαστικών -και όχι μόνο- όταν με μία μοναδική τοιχογραφία του, είχε απεικονίσει, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε ποτέ η χώρα, το Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο πρώτο γήπεδο που αγωνίστηκε, στα Σεπόλια.

Πρόσφατα, ο Same84 συνεργάστηκε με την ομάδα Urbanact, προκειμένου να «γεμίσει» με την τέχνη του, ο άδειος τοίχος του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, στο Βόλο.

Το αποτέλεσμα; Για άλλη μία φορά εντυπωσιακό!

Στο γκράφιτι αποτυπώνεται ένα κολυμβητής, που με τα χέρια ανοιχτά, στο κολυμβητικό στυλ της «πεταλούδας», δίνει την αίσθηση ότι ετοιμάζεται να βγει από τον τοίχο.

Η ομάδα Urbanact δηλώνει:

«Σ’ ένα χώρο δηλαδή που τον επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών, αλλά κυρίως νέοι και νέες. Η τοιχογραφία μας θα αποτελούσε την νέα βιτρίνα του Κολυμβητηρίου και η δημιουργία της συνέπεσε με μια ακόμη δράση, την φιλοξενία πανελληνίου πρωταθλήματος πόλου και κολύμβησης. Οι προσμονές πολλές και οι προσδοκίες άλλες τόσες».

Το γκράφιτι πραγματοποιήθηκε σε διάστημα τριών -γεμάτων- ημερών, υπό συνθήκες καύσωνα,ενώ κατάφερε να προσελκύσει πολλούς κατοίκους του Βόλου, οι οποίοι έσπευσαν για να το απολαύσουν και παράλληλα τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν και να έρθουν πιο κοντά στην τέχνη του γκράφιτι και στον ταλαντούχο καλλιτέχνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το γκράφιτι που απεικονίζει το Γιάννη Αντετοκούνμπο, στα Σεπόλια