ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Παραλίγο αποκεφαλισμός γυναίκας σε τροχαίο – Κρίσιμη η κατάσταση της (φωτό)

Παραλίγο αποκεφαλισμός γυναίκας σε τροχαίο – Κρίσιμη η κατάσταση της (φωτό)

Συγκλονίζει η είδηση πως νεαρή μητέρα κατάφερε να επιζήσει από τροχαίο που παραλίγο να της κοστίσει το …κεφάλι της.

Η 36χρονη Κέιτ Άντισον-Σναρτ οδηγούσε για να πάει τον 4χρονο γιο της στον παιδικό σταθμό όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και μια μεταλλική μπάρα διέσχισε το παρμπριζ με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά στο κεφάλι.

Ο 4χρονος γιος της κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο ενώ εκείνη παρέμενε αναίσθητη.

Οι αστυνομικές αρχές και ασθενοφόρο κατέφτασαν πολύ γρήγορα και η γυναίκα μεταφέρθηκε σε κεντρικό νοσοκομείο της Αγγλίας με μεγάλη προσοχή.

Εγχειρίστηκε για πέντες ώρες, καθώς υπήραχαν πολλά μεταλλικά θραύσματα κολλημένα στο κρανίο της και χρειάστηκε 40 ράμματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.