ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ρόδος: Oλλανδός κατήγγειλε «ληστεία» για να εισπράξει την ασφάλεια!

Ρόδος: Oλλανδός κατήγγειλε «ληστεία» για να εισπράξει την ασφάλεια!

΄Ενας 48χρονος Ολλανδός κατάφερε να παραπλανήσει τις αστυνομικές υπηρεσίες της Ρόδου όταν κατήγγειλε ότι τον λήστεψαν, αλλά αποδείχθηκε πως είχε σκηνοθετήσει την υπόθεση για να εισπράξει τα… ασφάλιστρα!

Ο αδίστακτος αλλοδαπός βρισκόταν στο νησί με σκοπό να εργαστεί, αλλά το βράδυ της 17ης Ιουλίου κατήγγειλε στην Ασφάλεια πως τέσσερις άγνωστοι με αυτοκίνητο έκλεισαν ξαφνικά τον δρόμο στο μοτοποδήλατο που είχε νοικιάσει ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Σύμφωνα με την καταγγελία του, ο ένας από τους επιβάτες τον χτύπησε και διέφυγε με το μοτοποδήλατό του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ισχυρισμοί του Ολλανδού παρουσίαζαν κενά, που έγιναν ακόμη μεγαλύτερα δύο μέρες αργότερα όταν έφυγε από τη Ρόδο. Το –υποτίθεται κλεμμένο- μοτοποδήλατο βρέθηκε σταθμευμένο στην παλιά πόλη και παραδόθηκε στην εταιρεία ενοικιάσεων. Η έρευνα αποκάλυψε ότι ο 48χρονος είχε συνάψει στην πατρίδα του ταξιδιωτική ασφάλεια που περιλάμβανε και τη ληστεία, πριν αναχωρήσει για τη Ρόδο! Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή καταμήνυση και διαβιβάστηκε και στις ολλανδικές αρχές με αίτημα για την σύλληψή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.