ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

ΗΠΑ: Γουρούνι 130 κιλών επιτέθηκε σε κοριτσάκι τριών ετών

ΗΠΑ: Γουρούνι 130 κιλών επιτέθηκε σε κοριτσάκι τριών ετών

Το μεγάλο ζώο αφού επιτέθηκε στο άτυχο κοριτσάκι έκοψε ένα κομμάτι από το δεξί της χέρι…

Τον τρόμο έζησε ένα κοριτσάκι τριών ετών στην αυλή του σπιτιού του στις ΗΠΑ. Η Bella White, 3 ετών, και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της έπαιζαν στην αυλή τους στο σπίτι τους στο Rogersville, πόλη του Tennessee των ΗΠΑ, όταν ένα γουρούνι, βάρους 130 κιλών, με το όνομα Booger, δραπέτευσε από το χοιροστάσιο του γείτονα, όπως γράφουν τα media της περιοχής.

Στη συνέχεια επιτέθηκε στο ανήλικο κορίτσι, κόβοντας ένα κομμάτι από το δεξί χέρι του, όπως ανέφερε η μητέρα του, Amber White, μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης.

«Το κομμάτι που αφαίρεσε ήταν τεράστιο, κάτω ακριβώς από το οστό, και στη συνέχεια τη δάγκωσε στο πίσω μέρος του βραχίονα, αφαιρώντας ένα ακόμα κομμάτι», είπε η White.

Τα αδέλφια του κοριτσιού και ο σκύλος της οικογένειας προσπάθησαν να σώσουν το κοριτσάκι από το τεράστιο γουρούνι.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

«Ήταν τρομακτικό αυτό που συνέβη, δεν είχα χρόνο να σκεφτώ τίποτα. Ο πανικός με είχε κυριεύσει», είπε η White.

Το κοριτσάκι χρειάστηκε και δεύτερη χειρουργική επέμβαση μετά τη μόλυνση της πληγής, σύμφωνα με τη μητέρα της, η οποία δήλωσε επίσης ότι η κόρη της θα φοβάται στο εξής να παίζει ανέμελη σε εξωτερικό χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο χοίρος εξετάζεται για πιθανές ασθένειες, ενώ φαίνεται ότι θα υποστεί ευθανασία. Ο ιδιοκτήτης του ζώου συνελήφθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.