ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΠΠΣ Λονδίνο 2017: Γυμνός εισβολέας έτρεχε στον στίβο με γραμμένο μήνυμα στο σώμα (φωτό, βίντεο)

ΠΠΣ Λονδίνο 2017: Γυμνός εισβολέας έτρεχε στον στίβο με γραμμένο μήνυμα στο σώμα (φωτό, βίντεο)

Ένας άνδρας εισέβαλλε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου , όπως τον γέννησε η μαμά του και φυσικά έτρεχαν να τον μαζέψουν.

Ο άνδρας, είχε γράψει μάλιστα πάνω στο σώμα του τις λέξεις «Ειρήνη και Αγάπη» και έτρεχε ολόγυμνος χωρίς κανένας να μπορεί να τον σταματήσει. Όλα αυτά μια από τις πιο σημαντικές βραδιές για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου του Λονδίνου αφού απόψε ο μεγάλος Γιουσέιν Μπόλτ έκανε την τελευταία του κούρσα στα 100 μέτρα. Ο γυμνός άνδρας έτρεξε ίσως πιο γρήγορα και από τον Μπολτ μέχρι να μπορέσουν να τον σταματήσουν οι άνδρες της ασφάλειας που έτρεχαν πανικόβλητοι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.