ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Νεαροί διέρρηξαν δημοτικό σχολείο

Πάτρα: Νεαροί διέρρηξαν δημοτικό σχολείο

Τρεις νεαροί προσπάθησαν να κλέψουν ένα Δημοτικό σχολείο στην Πάτρα όμως για κακή τους τύχη τους πρόλαβε η αστυνομία η οποία συνέλαβε μόνο τον ένα εκ των τριών καθώς οι άλλοι δύο κατάφεραν να διαφύγουν…

Εκμεταλλεύτηκαν τις καλοκαιρινές διακοπές για να διαρρήξουν ένα Δημοτικό σχολείο στην Πάτρα και να κλέψουν ό,τι πολύτιμο θα έβρισκαν, τρεις νεαροί Έλληνες. Όμως, τους πήραν είδηση οι περίοικοι και κάλεσαν την Άμεση Δράση που κινητοποιήθηκε άμεσα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σχολικό κτίριο, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω έναν 23χρονο, ενώ οι δυο συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν. Τα στοιχεία του ενός, που είναι 22 χρόνων, έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται όπως και ο τρίτος της παρέας που είναι ακόμη άγνωστος.

Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής και με αυτήν οδηγήθηκε ο δράστης στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Την ίδια τύχη και ανάλογη κατάληξη στο ίδιο εισαγγελικό γραφείο είχαν και δύο Έλληνες ηλικίας 36 και 48 χρόνων, οι οποίοι διέρρηξαν μια καφετέρια στην Πάτρα άρπαξαν 50 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Στην έξοδο, όμως, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με αστυνομικούς της Ασφαλείας και συνελήφθησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά και στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ασφάλειας δύο Έλληνες ηλικίας 52 και 46 χρόνων που εντοπίστηκαν να έχουν διαρρήξει ένα σπίτι, χωρίς όμως να προλάβουν να κλέψουν κάτι. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ένα διαρρηκτικό εργαλείο, ένα ζευγάρι γάντια και ένας μάλλινος σκούφος και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.