ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Έφτιαξαν ομοίωμα του νεκρού για… την κηδεία του! (βίντεο)

Έφτιαξαν ομοίωμα του νεκρού για… την κηδεία του! (βίντεο)

Ενα μακάβριο περιστατικό έλαβε χώρα στο Πουέρτο Ρίκο…

Μια οικογένεια έκανε έναν δολοφονημένο νεαρό άνδρα, ομοίωμα, για να φαίνεται «ζωντανός» στην κηδεία του. Από τότε, αυτό έγινε τάση με το γραφείο τελετών που αναλαμβάνει τα ομοιώματα, να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλές…

«Μια οικογένεια όταν βρίσκεται σε πένθος εκφράζει τη θλίψη της με διαφορετικό και πολλές φορές περίεργο τρόπο. Η οικογένεια του Fernando de Jesús Díaz Beato, ενός 26χρονου που σκοτώθηκε έξω από το σπίτι του στο Σαν Χουάν του Πουέρτο Ρίκο, επέλεξε να τον τιμήσει όπως ακριβώς ζούσε – κυριολεκτικά», δηλώνει η δημοσιογράφος της εκπομπής The Young Turks.

Η μη παραδοσιακή κηδεία αποτελεί έμπνευση του γραφείο τελετών «muerto parado», υπηρεσία που δημιουργεί τα ομοιώματα σε κηδείες ήδη από το 2008. Μετά την κηδεία, το ομοίωμα παρέμεινε στο σαλόνι της οικογένειας.

«Όταν πέθανε, η οικογένεια μάς είπε ότι θα ήθελε να τον δει όρθιο και περήφανο όπως όταν ζούσε και έτσι φυσικά δεχτήκαμε να κάνουμε το ομοίωμα», δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου, στο BuzzFeed News.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θεωρήσαμε ότι ήταν ένα αστείο. Στη συνέχεια, η μητέρα του ήρθε στην κηδεία και συνειδητοποίησα ότι ήταν αλήθεια», δήλωσε συγγενής της οικογένειας που παρευρέθηκε στην κηδεία και δεν συμφωνούσε με την πρωτοβουλία της μητέρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.