Προχωράει η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια Χανίων σε συνεργασία με αστυνομικούς των τμημάτων Κισσάμου και Αποκορώνου για την δραστηριότητα της πενταμελούς σπείρας που «χτυπούσε» περίπτερα στις συγκεκριμένες περιοχές.

Και όσο προσχωράει, τόσο αποκαλύπτεται η πλούσια λεία της.

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 27 και 46 χρόνων, μαζί με δύο Αλβανούς ηλικίας 25 και 28 χρόνων και έναν 30χρονο Σύρο είχαν συλληφθεί στις 30 Απριλίου και στις 2 Μαΐου μετά την εξιχνίαση δύο κλοπών σε περίπτερα. Η προανάκριση αποκάλυψε ότι το ρόλο του συντονιστή στις κλοπές είχε ένας δεύτερος 46χρονος ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα για άλλα αδικήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πορεία της έρευνας, εξιχνιάστηκαν και άλλες δύο κλοπές στα ίδια περίπτερα, ενώ η συνολική λείας της συμμορίας σε μετρητά, συσκευασίες καπνού, πακέτα τσιγάρων και ηλεκτρονικές συσκευές υπολογίστηκε ότι ξεπερνά τα 100.000 ευρώ! Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ανεβεί ακόμη περισσότερο καθώς η προανάκριση συνεχίζεται και ερευνά και άλλες κλοπές. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.