ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μοναδικό βίντεο από τρομακτική καραμπόλα οκτώ οχημάτων!

Μοναδικό βίντεο από τρομακτική καραμπόλα οκτώ οχημάτων!

Γυναίκα οδηγός ενώ οδηγεί σε κεντική λεωφόο βγαίνει από την ομίχλη και βρίσκεται μόλις λίγα μέτα από μια τρομακτική καραμπόλα 8 αυτοκινήτων αλλά ευτυχώς κατάφερε να βγει αλώβητη χάρη στα εξαιρετικά αντανακλαστικά της.

Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο εξαιτίας του ατυχήματος στη λεωφόρο M65 του Λάνκασαϊρ της Βρετανίας, όταν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, σε συνδυασμό με την απροσεξία ορισμένων οδηγών, προκάλεσαν καραμπόλα.

Το βίντεο της κάμερας του αυτοκινήτου της γυναίκας κατέγραψε την καταστροφή και το εφιαλτικό σκηνικό

Δείτε το:

Το υλικό αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι να εμπλακεί κανείς σε ένα τροχαίο, ακόμα και όταν οδηγεί με εξαιρετικά χαμηλή ταχύτητα, εάν υπάρχει μειωμένη ορατότητα ή ομίχλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σύζυγος της Leticia Heys, της επιδέξιας οδηγού που κατάφερε με μια έξυπνη μανούβρα να αποφύγει την καραμπόλα, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης με το βίντεο: «Σήμερα αισθάνομαι πολύ τυχερός, αφού χάρη στη βοήθεια του θεού δεν έχασα το στολίδι της ζωής μου, τη σύζυγό που, που κινδύνεψε πολύ σοβαρά. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πόσο κοντά έφτασε να την χτυπήσει από πίσω ένα μεγάλο φορτηγό. Έναν δεν είχε κάνει τη μανούβρα που έκανε, το φορτηγό θα την είχε χτυπήσει σίγουρα. Θέλω να πω σε όλους ένα πράγμα: Μην θεωρείτε δεδομένα τα πρόσωπα που αγαπάτε στη ζωή σας. Πρέπει να τους λέτε κάθε μέρα ότι τα αγαπάτε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.