ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φεστιβάλ αφιερωμένο στο ροζέ κρασί στο Τέξας

Φεστιβάλ αφιερωμένο στο ροζέ κρασί στο Τέξας

Έχουμε ακούσει οτι υπάρχει φεστιβάλ μπίρας, ουίσκι και τζιν. Άρα γιατί να μην υπάρχει και ένα φεστιβάλ για το αγαπημένο σε όλους ροζέ κρασί;

Εάν το ροζέ έχει γίνει η καθιερωμένη σου παραγγελία τα βράδια του Σαββάτου και εάν δεν σταματάς να αφήνεις καρδούλες στις φωτογραφίες των celebrities που ποζάρουν κρατώντας ένα ποτήρι δίπλα σε πισίνες πολυτελών ξενοδοχείων και σπα, τότε πρέπει οπωσδήποτε να πας στο Rosé All Day Wine and Music Festival στο Ντάλας του Τέξας, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η εκδήλωση θα είναι ένας τόπος, όπου “οι λάτρεις του ροζέ θα μπορούν να ποζάρουν με τα στιλάτα ροζ και λευκά συνολάκια τους, ενώ πίνουν το δροσιστικό τους ροζέ”. Εκεί μπορεί να απολαύσει κανείς όμως και απολαυστικό φαγητό, όπως μακαρόν, ιδιαίτερα σάντουιτς και παγωτά, και μάλιστα υπό τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το καλύτερο είναι ότι το φεστιβάλ γίνεται και με αφορμή το μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την υποστήριξη των ατόμων που πάσχουν και των οικογενειών τους. Οι επισκέπτες καλούνται μάλιστα να φορέσουν ροζ ή λευκό, προκειμένου να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους. Περιττό να πούμε ότι τώρα θέλουμε ακόμα περισσότερο να πάμε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.