Εξανέστη ο Ανεστίδης...

Υπόθεση 32χρονης εφοριακού: «Κάποιος δεν την ήθελε στο νεκροταφείο!» (βίντεο)

Υπόθεση 32χρονης εφοριακού: «Κάποιος δεν την ήθελε στο νεκροταφείο!» (βίντεο)

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η δικηγόρος της άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο, ανέφερε ότι η Θάνους είχε λάβει ένα μήνυμα που «μην ξαναπάς στο νεκροταφείο».

Η κυρία Γιάννα Παναγοπούλου μιλώντας σε πρωινή εκπομπή διευκρίνισε ότι, δεν είναι γνωστός ακόμα ο χρόνος αποστολή του μηνύματος, αλλά ούτε και ο τρόπος με τον οποίο ελήφθη. Δηλαδή, δεν είναι ακόμη σαφές αν η Δώρα έλαβε το μήνυμα με SMS στο κινητό της, σε κάποιο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ή κάπου αλλού.

Η Δώρα μάλιστα ανέφερε σε φιλικό της πρόσωπο, τρεις μέρες πριν από τη δολοφονία της, ότι είχε λάβει αυτό το μήνυμα, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πότε το έλαβε, ποιος το έστειλε και πού.

«Το στοιχείο αυτό είναι στη διάθεση των Αρχών και το αξιολογούν από την πρώτη στιγμή», είπε η δικηγόρος, σημειώνοντας ότι «η άρση του απορρήτου θα δώσει τις απαντήσεις, για το ποιος είναι ο αποστολέας».

«Κάποιος δεν ήθελε να βρίσκεται στο νεκροταφείο».

Την ίδια ώρα η κυρία Παναγοπούλου διέψευσε ότι η κοπέλα είχε γρονθοκοπηθεί προτού μαχαιρωθεί και βασιζόμενη στα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης, είπε ότι είχε δεχθεί 14 μαχαιριές, κυρίως στη θωρακική της κοιλότητα.

Τέλος, αναφορικά με την ανταλλαγή 160 μηνυμάτων της Δώρας με κοντινό της πρόσωπο, είπε ότι δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο στοιχείο, χωρίς όμως να το αποκλείει, αφού η δικογραφία είναι ανοιχτή και δίνονται ακόμα καταθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.