Δεν υπήρξε βιασμός στην περίπτωση της 19χρονης Ρουμάνας που κατήγγειλε, σύμφωνα με την υπεράσπιση.

Η 19χρονη είχε υποστηρίξει ότι βρισκόταν στο σπίτι 43χρονης Ελληνορωσιδας φίλης της εκείνη της ακινητοποίησε τα χέρια και ο 30χρονος φίλος της 43χρονης την βίασε. Τελικά, οι δυο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

«Καθαρά αναμενόμενη η ποινική τους μεταχείριση μετά το πλούσιο αποδεικτικό υλικό που προσκομίστηκε και καταδεικνύει πέραν από κάθε αμφιβολίας ότι ο,τι έγινε ήταν συναινετικό» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Γιώργος Κοκοσαλης.

Επί της ουσίας προβάλλεται ο ισχυρισμός του ερωτικού τριγώνου, ενώ η 19χρονη διέμενε συχνά στο σπίτι της 43χρονης και μάλιστα σύμφωνα με την υπεράσπιση την προηγούμενη νύχτα οι δυο γυναίκες είχαν ερωτικές περιπτύξεις.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η υπεράσπιση προσκόμισε βίντεο, φωτογραφίες και μηνύματα στο messenger όπου η 19χρονη φέρεται να απευθύνεται στην 43χρονη αποκαλώντας την “μωρό μου”.

Επίσης αναφέρθηκε ότι είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν και τα ερωτικά βοηθήματα που χρησιμοποίησαν.

Ο 30χρονος είχε ελεύθερη σχέση με την 43χρονη, πήγε στο σπίτι της να συνευρεθούν και ξαφνικά μπήκε στο ερωτικό παιχνίδι και η 19χρονη. Όπως είπε δεν του είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και δεν είπε όχι.

Η 43χρονη απέδωσε την καταγγελία στην πιθανή ερωτική αντιζηλία που ένιωσε η 19χρονη έναντι του 30χρονου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!