Αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ ο δίγαμος γιατρός της Χαλκίδας – Διευθυντής σε μεγάλο κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας

Αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ ο δίγαμος γιατρός της Χαλκίδας – Διευθυντής σε μεγάλο κρατικό νοσοκομείο της Αθήνας

Σάλο προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον άνδρα που- όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες- είχε κάνει πολιτικό γάμο-«μαϊμού» στη Χαλκίδα, καθώς πρόκειται για αναπληρωτή καθηγητή στο ΕΚΠΑ και ταυτοχρόνως διευθυντή σε μεγάλη καρδιολογική μονάδα κρατικού νοσοκομείου της Αθήνας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το iefimerida, η ιστορία με τον fake πολιτικό γάμο είναι σε γνώση της πανεπιστημιακής κοινότητας, και μάλιστα ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, δρομολογείται ΕΔΕ σε βάρος του.

Το χρονικό της απίστευτη ιστορίας του με τον fake γάμο

Όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο γιατρός, αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ, το 2014 είχε κάνει γάμο- «μαϊμού» στη Χαλκίδα.

Ο γάμος έγινε κανονικά στο δημαρχείο της Χαλκίδας, μόνο που δεν είχε καμία ισχύ.

Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους, που είναι γνωστοί Χαλκιδέοι. Πουθενά όμως δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος του δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε τον γάμο.

Η γυναίκα δεν είχε ιδέα ότι ο γάμος ήταν fake. Ούτε ότι ο καλός της ήταν… παντρεμένος.

Η απάτη του γιατρού αποκαλύφθηκε πριν από μερικούς μήνες, όταν το ζευγάρι θέλησε να χωρίσει. Η γυναίκα πήγε στη Χαλκίδα για να ζητήσει διαζευκτήριο από τον δήμο και εκεί έπαθε το πρώτο σοκ: Διαπίστωσε ότι δεν ήταν καν παντρεμένη.

Βλέποντας οι υπάλληλοι το έγγραφο του γάμου, τους «μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά», καθώς φαινόταν πλαστογραφημένο. Μάλιστα, κάνοντας έρευνα στα αρχεία για τους πολιτικούς γάμους που τελέστηκαν εκείνη την περίοδο, διαπίστωσαν ότι ο γάμος αυτός δεν τελέστηκε ποτέ!

Η γυναίκα «έπεσε από τα σύννεφα» με αυτά που άκουσε και άρχισε να εξηγεί στους υπαλλήλους τι είχε συμβεί και να συνδέεται το παζλ με την απάτη του γιατρού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως εξήγησε η γυναίκα, ο «σύζυγός» της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των… μυστικών υπηρεσιών και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται για ένα διήμερο κάθε εβδομάδα, και επέστρεφε τη Δευτέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.