ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι συνταξιούχοι στην πλατεία Κλαυθμώνος

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι συνταξιούχοι στην πλατεία Κλαυθμώνος

Συγκέντρωση στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποιούν σήμερα συνταξιούχοι από Αττική, Στερεά Ελλάδα, και την Πελοπόννησο, όπως και πολλά νησιά.

Η Λαϊκή Ενότητα στηρίζει τις κινητοποιήσεις των συνταξιούχων

Η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑΕ) με ανακοινωσή της προς τα μέσα ενημέρωσης,γνωστοποιεί ότι στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση που πραγματοπποιούν οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις την Τρίτη 20/11 στις 10 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Συγκεκριμένα επισημαίνει πως πρέπει:

1) Να καταργηθεί οριστικά ο «νόμος Αχτσιόγλου» για την προσωπική διαφορά.

2) Να σταματήσει εδώ και τώρα ο κυβερνητικός εμπαιγμός με τα δικαιούμενα αναδρομικά που έχουν παρακρατηθεί παράνομα.

3) Να αποδοθούν άμεσα από τις 10 Ιουνίου του 2015 (ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης του ΣτΕ) μέχρι σήμερα όλες οι παράνομες κρατήσεις, τόσο για το διάστημα μέχρι την ψήφιση του νόμου, όσο και για το μετά, που οι μειώσεις μεγάλωσαν και με μια λαθροχειρία επιχειρήθηκε να γίνουν νομότυπες.

4) Να σταματήσει ο σφαγιασμός των συντάξεων χηρείας.

5) Να επανέλθει το ΕΚΑΣ αντί να καταργηθεί.

6) Να πάψουν να είναι τα μόνιμα υποζύγια και τα μόνιμα θύματα,

7) Να καταργηθούν οι αντιασφαλιστικές και αντισυνταγματικές διατάξεις των μνημονιακών χρόνων και

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

8) Να επανέλθουν σε μια στοιχειώδη κανονικότητα που θα ενισχύσει τους μισθούς, θα αντιμετωπίσει την ανεργία, θα πατάξει την εισφοροδιαφυγή, θα φέρει νέους πόρους και νέα έσοδα στα ασφαλιστικά ταμεία, ώστε αυτά να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο σκοπό τους και να αυξηθούν οι συντάξεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.