ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σοκ στη Λέσβο: Bρέθηκαν κουφάρια από γάτες και αδέσποτους σκύλους – Κάτοικοι καταγγέλλουν συγχωριανό: «Τα έφαγε…»

Σοκ στη Λέσβο: Bρέθηκαν κουφάρια από γάτες και αδέσποτους σκύλους – Κάτοικοι καταγγέλλουν συγχωριανό: «Τα έφαγε…»

Ανατριχίλα προκαλεί η καταγγελία που έκαναν κάτοικοι χωριού της νότιας Λέσβου ότι συγχωριανός τους σφάζει και τρέφεται με αδέσποτες γάτες και σκυλιά!

Η καταγγελία έγινε προ ημερών στη Φιλοζωική Οργάνωση «Κιβωτός», στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής καθώς και στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε αυτοψία στην οικία του υπόπτου, όπου βρέθηκαν κουφάρια από γάτες και σκύλους.

Κάτοικος της περιοχής είπε στο Lesvosnews.net ότι υπάρχει κλίμα φόβου και αυτό εμποδίζει πολλούς να κάνουν επώνυμη καταγγελία.

Όπως σημείωσε ο ίδιος κάτοικος, όταν πριν από μερικές ημέρες τόλμησε να φωνάξει την Αστυνομία η απάντηση του συγκεκριμένου ατόμου, ως αντίποινα, ήταν να γεμίσει τον εξωτερικό τοίχο του σπιτιού (του κατοίκου) με κόπρανα!

Οι συγχωριανοί του υποστηρίζουν ότι ο χώρος όπου διαμένει το συγκεκριμένο άτομο αποτελεί υγειονομική βόμβα και πως έχουν ήδη ενημερώση τον πρόεδρο της κοινότητας για την αποκλίνουσα συμπεριφορά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.