ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΓΕΕΘΑ: Καλούνται στρατεύσιμοι της κλάσης 2022

ΓΕΕΘΑ: Καλούνται στρατεύσιμοι της κλάσης 2022

Καλούνται να δώσουν το “παρών” οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2022 (γεννηθέντες το έτος 2001), οι οποίοι είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων οποιουδήποτε Δήμου ή Κοινότητας της Ελλάδος, για να καταθέσουν Δελτίο Απογραφής από 2 Ιανουαρίου 2019 έως και 1 Απριλίου 2019, στα κατά τόπους Στρατολογικά Γραφεία και Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή στις αρμόδιες Ελληνικές Προξενικές Αρχές του τόπου διαμονής τους για όσους διαμένουν στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, οι στρατεύσιμοι κατά την προσέλευση τους στις παραπάνω υπηρεσίες, θα πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσουν πρωτότυπα ή ευκρινή φωτοαντίγραφα των παρακάτω δικαιολογητικών:

Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ελληνικού Διαβατηρίου.
Βεβαίωσης Απόδοσης ΑΦΜ η οποία εκδίδεται από την αρμόδια ΔΟΥ.
Βεβαίωσης ΑΜΚΑ η οποία εκδίδεται από το δικτυακό τόπο www.amka.gr

Όσοι αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας οφείλουν να καταθέσουν ιατρικές γνωματεύσεις ή βεβαιώσεις.

Ειδικά, οι διαμένοντες στο εξωτερικό, εφόσον δε διαθέτουν κάποιο από τα ανωτέρω δικαιολογητικά, θα πρέπει να προσκομίσουν επίσημα ξενόγλωσσα έγγραφα απόδειξης της ταυτοπροσωπίας τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, οι στρατεύσιμοι, ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους, οφείλουν να γνωστοποιούν υποχρεωτικά κατά την κατάθεση του Δελτίου Απογραφής, τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου (Ε-mail).

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.