ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διαψεύδει κατηγορηματικά ξυλοδαρμό του παιδοκτόνου της Κέρκυρας το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Διαψεύδει κατηγορηματικά ξυλοδαρμό του παιδοκτόνου της Κέρκυρας το Υπουργείο Δικαιοσύνης

Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας δεν ξυλοκοπήθηκε από συγκρατούμενούς του. Στο Υπουργείο ισχυρίζονται πως αυτοτραυματίστηκε, μετά από κρίση πανικού.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης διαψεύδει ότι ξυλοκοπήθηκε από συγκρατούμενους του στις φυλακές Κορυδαλλού ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος του.

Ακόμη, όπως έγινε γνωστό από την πλευρά του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο εν λόγω κρατούμενος από τη στιγμή που μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, βρισκόταν σε ειδικό χώρο προστασίας.

Ωστόσο, χθες το απόγευμα γύρω στις έξι έπαθε κρίση πανικού και φέρεται να αυτοτραυματίστηκε.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (αρχικά των φυλακών και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Νίκαιας) προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έφερε επιπόλαιες εκδορές από τον αυτοτραυματισμό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κρατούμενος φέρεται να πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό και πρόκειται να εξεταστεί από ψυχίατρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.