ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πρέβεζα: Έφτιαξε ιγκλού και το γιόρτασε με μπάρμπεκιου! (φωτο)

Πρέβεζα: Έφτιαξε ιγκλού και το γιόρτασε με μπάρμπεκιου! (φωτο)

Ιγκλού μέσα στα χιόνια έφτιαξε ένας κάτοικος της Πρέβεζας και το γιόρτασε κάνοντας μπάρμπεκιου με τα παιδιά του.

Έχοντας βαρεθεί να φτιάχνει χιονάνθρωπους στο χιόνι, ο άνδρας της φωτογραφίας αποφάσισε να φτιάξει μαζί με τα παιδιά του ένα ιγκλου από χιόνι έξω από το σπίτι του.

Παίρνοντας μεγάλα κομμάτια πάγου και κολλώντας τα το ένα πάνω στο άλλο, ο άνδρας από το Φελλί Γρεβενών έχτισε έτσι ένα όμορφο μικρό ιγκλού έξω από το σπίτι του.

Μάλιστα ο κάτοικος Γρεβενών θέλησε να γιορτάσει και το κατόρθωμά του κάνοντας μπάρμπεκιου ακριβώς δίπλα από το ιγκλού.

https://www.facebook.com/georgios.foulinas/videos/10215579439651451/?t=19

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: pamepreveza – Φωτογραφίες: Georgios Foulinas

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.