Εύβοια: Μαθητές σε απόγνωση – Σχολείο χωρίς καθηγητές

Εύβοια: Μαθητές σε απόγνωση – Σχολείο χωρίς καθηγητές

Σχολείο στη Βόρεια Εύβοια περίμενε καθηγητές για τη στελέχωση τμημάτων, οι οποίοι δεν έφτασαν ποτέ. Το αποτέλεσμα; Μαθητές δεν έχουν παρακολουθήσει καθόλου μαθήματα που εξετάζονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Τα παιδιά της Γ’ Λυκείου του σχολείου Γουβών στην Βόρεια Εύβοια δεν έχουν κάνει ακόμη ούτε μία ώρα μάθημα στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Οι καθηγητές που ήταν να φτάσουν στο σχολείο στην β΄φάση πρόσληψης δεν έφτασαν ποτέ. Σε απόγνωση είναι οι μαθητές και οι γονείς τους, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, ετοιμάζονται να προσφύγουν στη δικαιοσύνη και να ζητήσουν για τα παιδιά τους να υπάρξει ευνοϊκό καθεστώς κατά τη διάρκεια της εξέτασής τους στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: tvstar.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.