ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθη σάτυρος έξω από σχολείο – Καθόταν στο αυτοκίνητό του ημίγυμνος και παρενοχλούσε μαθήτριες

Συνελήφθη σάτυρος έξω από σχολείο – Καθόταν στο αυτοκίνητό του ημίγυμνος και παρενοχλούσε μαθήτριες

Τέλος στη δράση σάτυρου που είχε κάνει την εμφάνισή του το τελευταίο διάστημα έξω από σχολείο της Αμαλιάδας, έβαλαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, οι οποίοι κινήθηκαν μεθοδικά και οργανωμένα και προχώρησαν σε επ’ αυτοφώρω σύλληψη.

Πρόκειται για έναν 30χρονο Ρομά από την Αμαλιάδα, ο οποίος μάλιστα είναι παντρεμένος και πατέρας ανήλικων τέκνων, ωστόσο φαίνεται ότι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις μαθήτριες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας, η δράση του 30χρονου ξεκίνησε πριν από δεκαπέντε με είκοσι ημέρες περίπου, έξω από το 2ο Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας, όπου ο 30χρονος κάθονταν στο αυτοκίνητο του ημίγυμνος και παρενοχλούσε μαθήτριες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: patrisnews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.