ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στοιχεία που σοκάρουν: Σε δύο ημέρες βρέθηκαν συνολικά 263 παραβάσεις σε σχολικά λεωφορεία στην Αττική

Στοιχεία που σοκάρουν: Σε δύο ημέρες βρέθηκαν συνολικά 263 παραβάσεις σε σχολικά λεωφορεία στην Αττική

Σοκαριστικά στοιχεία προκύπτουν από ελέγχους της Τροχαίας σε σχολικά λεωφορεία. Εντοπίστηκαν συνολικά 263 παραβάσεις μέσα σε 48 ώρες.

Σε 585 ελέγχους σχολικών λεωφορείων που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, στις 6 και 7 Μαρτίου 2019, σε ειδική εξόρμηση στο λεκανοπέδιο για τη διασφάλιση αυξημένου επιπέδου οδικής ασφάλειας κατά τη μεταφορά μαθητών από και προς σχολικά συγκροτήματα, βεβαιώθηκαν συνολικά 263 παραβάσεις.

Ειδικότερα, 186 για παραβίαση της νομοθεσίας περί τοποθέτησης και λειτουργίας ταχογράφου, 11 για μη χρήση – έλλειψη ζωνών ασφαλείας, 11 για μη αναγραφή ορίου ταχύτητας, 4 για παραβίαση του ορίου ταχύτητας, 3 για φθαρμένα ελαστικά και 48 για λοιπές διατάξεις της τροχαίας νομοθεσίας.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, οι τροχονομικοί έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.