Γνωρίστηκαν στην διάρκεια της διαδρομής του ΚΤΕΛ αλλά συνελήφθησαν γιατί «το έκαναν» επί τόπου! (φώτο)

Γνωρίστηκαν στην διάρκεια της διαδρομής του ΚΤΕΛ αλλά συνελήφθησαν γιατί «το έκαναν» επί τόπου! (φώτο)

Πρωταγωνιστές του ασυνήθιστου περιστατικού ήταν ένας 29χρονος και μία 32χρονη, οι οποίοι μάλλον ένιωσαν υπερβολική έλξη ο ένας για τον άλλον.

Υπάρχουν κάποιες στιγμές που η επιθυμία για ερωτική επαφή είναι μεγάλη… Πόσω μάλλον όταν έχεις απέναντί σου κάποιον ή κάποια που σου ανεβάζει την λίμπιντο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι μπορείς να κάνεις την επιθυμία σου πραγματικότητα, σε οποιοδήποτε σημείο. Ειδικά μάλιστα αν μιλάμε για ένα μέσο μαζικής μεταφοράς.

Φαίνεται όμως, πως ένας 29χρονος και μία 32χρονη είχαν διαφορετική άποψη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν, την Δευτέρα μέσα στο πούλμαν της National Expreess (είναι τα κάτι αντίστοιχο σαν τα δικά μας ΚΤΕΛ) που έκανε την διαδρομή από το Μπλάκπουλ στο Πλίμουθ και αμέσως ένιωσαν μία μεγάλη έλξη ο ένας για τον άλλον.

Έτσι, αποφάσισαν εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη διαδρομή να περάσουν κάπως ευχάριστα την ώρα τους, αρχίζοντας τα ερωτικά παιχνίδια.

Μόνο που τα όσα έκαναν, έγιναν αντιληπτά τόσο από τους υπόλοιπους επιβάτες, όσο και από τον οδηγό, ο οποίος σταμάτησε σε ένα σημείο του Μ5 κοντά στο Κουλόμπτον, προκειμένου να επέμβει η Devon and Cornwall Police και να τους συλλάβει.

Ο εκπρόσωπος του συγκεκριμένου τμήματος, δήλωσε για το περιστατικό:

«Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 29χρονο και μία 32χρονη που ήταν ύποπτοι για προσβολή της δημοσίας ευπρέπειας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.