ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κατάληψη στο ΑΠΘ: Στο στόχαστρο των φοιτητών το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας

Κατάληψη στο ΑΠΘ: Στο στόχαστρο των φοιτητών το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας

Υπό κατάληψη βρίσκεται ξανά το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας διαμαρτύρονται οι φοιτητές.

Νέα κατάληψη στο κτίριο Διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) πραγματοποιεί από το πρωί της Παρασκευής ο Σύλλογος Φοιτητών Φιλολογίας, με τη συμμετοχή φοιτητών από συλλόγους και άλλων σχολών.

Αίτημα των φοιτητών είναι να αποσυρθεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το νέο Λύκειο, αλλά και αυτό που αφορά στις συνενώσεις ιδρυμάτων στη Βόρεια Ελλάδα.

Παράλληλα, καλούν τις πρυτανικές Αρχές του ΑΠΘ να καταδικάσουν το νέο σύστημα διορισμών, που ψηφίστηκε πρόσφατα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ζητούν επίσης, ελεύθερη είσοδο για όλους τους φοιτητές στη Φοιτητική Λέσχη και στηρίζουν τους εστιακούς φοιτητές, οι οποίοι επειδή έχουν ξεπεράσει τον προβλεπόμενο -βάσει του κανονισμού- χρόνο διαμονής τους (διάρκεια σπουδών τμήματος συν δύο χρόνια) στις εστίες, έχουν κληθεί να παραδώσουν τα δωμάτια τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.