Χαμός στο twitter με την αύξηση στο σουβλάκι – «Μας ωθούν στην παγκοσμιοποίηση και την πίτσα» (φώτο)

Χαμός στο twitter με την αύξηση στο σουβλάκι – «Μας ωθούν στην παγκοσμιοποίηση και την πίτσα» (φώτο)

Ένα δυνατό πλήγμα δεχτήκαμε σαν λαός, όταν το πρωί της Πέμπτης εκπρόσωπος του υπό ίδρυση Σωματείου Ψητοπωλών λόγω της αύξησης της τιμής του κρέατος διεθνώς, ανακοίνωσε πως από την 1η Μαΐου το σουβλάκι θα πωλείται στα 3 ευρώ.

Ο λόγος, σύμφωνα με τον Γιώργο Πολύζο είναι ότι η τιμή του κρέατος έχει αυξηθεί κατά 30% και σε συνδυασμό με την υψηλή φορολογία και τις αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές, οδηγεί στην αύξηση στην τιμή προκειμένου, όπως υποστήριξε, να διασφαλιστεί η ποιότητα του κρέατος αλλά και η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του κλάδου.

«Θα κάνουμε αυξήσεις για να διασφαλίσουμε την ποιότητα» είπε ο κ. Πολύζος μιλώντας για αύξηση της τάξης του 10-15% «καθώς το μεγαλύτερο βάρος θα το απορροφήσουμε εμείς». Παράλληλα τόνισε ότι όλα τα ψητοπωλεία θα πρέπει να αλλάξουν τις τιμές γιατί η αύξηση έχει γίνει σε όλους. «Αν δεν αλλάξουμε τις τιμές μας η ποιότητα μας δεν θα αυτή που είναι τώρα», κατέληξε ο Γιώργος Πολύζος.

Φυσικά η είδηση αυτή πέρασε απαρατήρητη από την ελληνική twitterόσφαιρα, η οποία παραμέρισε για λίγο τα κυβερνητικά τερτίπια και με όπλο της -κυρίως- το χιούμορ γνωστοποίησαν τα συναισθήματά τους για αυτό το «πλήγμα» που δέχτηκε η ελληνική κουζίνα.



https://twitter.com/IroKior/status/1118896778785509381



https://twitter.com/dipolikia/status/1118893375699279873




https://twitter.com/AchillesFT/status/1118888812644581376


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/tkelesi/status/1118858580705280000

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.