Πέθανε η μητέρα της αγνοούμενης από τη Λάρισα

Πέθανε η μητέρα της αγνοούμενης από τη Λάρισα

Σε ηλικία 95 ετών απεβίωσε η Κωνσταντία Κοκουνασούλη, μητέρα της αγνοούμενης Βάσως Κουκουνασούλη – Σιλεβίστα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το πατρικό της σπίτι στη Λάρισα την Κυριακή της Αποκριάς.

Η κηδεία της Κωνσταντίας Κοκουνασούλη θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο κοιμητήριο Λάρισας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ότι η 59χρονη είχε μεταβεί στη Λάρισα προκειμένου να τακτοποιήσει τις λεπτομέρειες για την μεταφορά της υπερήλικης μητέρας της σε οίκο ευγηρίας. Για να την επισκέπτεται μάλιστα τις πρώτες ημέρες στο νέο της περιβάλλον, είχε καθυστερήσει την επιστροφή της στη Λαμία. Στη Λάρισα και στο πατρικό της σπίτι στην οδό Άκρωνος 9 ήταν και το τελευταίο σημείο όπου εθεάθη η 59χρονη το βράδυ της Κυριακής 10 Μαρτίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.